Intim Mann

Penisfortykkelse

For menn

Penisfortykkelse er et effektivt, raskt og moderat stort inngrep som øker penisomkretsen 2–5 cm i slapp og erigert tilstand.

Om behandlingen

Plastikkirurgen flytter fettceller fra egnede kroppsområder over og inn i penis ved hjelp av fettsuging og innsprøyting. Behandlingen gjøres i narkose, klienten er i søvn, og inngrepet tar ca. 60 minutter.

Resultatet er godt synlig når hevelser og blåmerker er borte etter 3–7 dager. Arrene blir små, tynne og nærmest usynlige.

Slik foregår en penisfortykkelse 

Kirurgen bruker pasientens eget fett for å øke omkretsen av penis – en såkalt fettransplantasjon der vi henter fett fra egnet område på kroppen og injiserer dette tilbake i penis. Området det hentes fett fra avdekkes ved en konsultasjon, men som oftest henter vi det fra mageområdet.

Enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse

En penisfortykkelse kan gjøres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisforlengelse. Les mer om penisforlengelse her.

Bestill time

Om operasjonen

Etter operasjonen

Fordelen med denne type fettransplantasjon er at vi ikke gjør noen snitt i penis som dermed gjør rekovalenstiden raskere. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

Praktisk informasjon

Tid på avdelingen 2-3 timer
Tid i operasjon 1-1,5 time
Faste før inngrep Ja
Bedøvelse Narkose
Søvn Bevissthet
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Ja
Kjøre egen bil Ikke første døgnet
Tilsynsbehov Første døgnet
Smerte Lite
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca. 3-10 dager
Fjerne sting
Tilbake i jobb Etter ca. 1-3 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Tunge løft Etter ca. 14 dager
Seksuell aktivitet Etter ca. 1-2 uker
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon