Intim Mann

Penisforlengelse

Intimkirurgi hos menn handler først og fremst om kirurgi på penis. To kirurgiske inngrep som er vanlige er penisforlengelse og penisfortykkelse.

Om behandlingen

Når det gjelder penisforlengelse, er det veldig viktig å huske at det du oppnår er en forlengelse ved slak penis, men at dette kun er marginale forskjeller ved ereksjon. For mange menn er det imidlertid nettopp utseendet i slakt tilstand som søkes og operasjon kan da være til stor hjelp. 

Penisforlengelse er et vanlig inngrep innen mannlig intimkirurgi for de som ønsker en lengre penis. Det kan finnes flere årsaker til at man ønsker penisforlengelse og de vanligste er at man opplever sin penis som for kort og inndratt når den er slapp. 

Man kan forlenge sin penis med et par cm eller ca 25-30% av den lengden den har i hvile. I enkelte tilfeller kan man oppnå en forlengelse på ca 4 cm. Hvor lang forlengelsen av penis blir vil først vises etter at pasienten har blitt operert.

C Spesialist har lang erfaring og er eksperter innen mannlig intimkirurgi. Pasientens trygghet er viktig for oss og man får grundig informasjon og svar på alle spørsmål under en konsultasjon. 

Bestill time

Praktisk informasjon

Tid på avdelingen 2-3 timer
Tid i operasjon 1-1,5 timer
Faste før inngrep Ja
Bedøvelse Narkose
Bevissthet Søvn
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Ja
Kjøre egen bil Ikke første døgnet
Tilsynsbehov Første døgnet
Smerte Lite til moderat
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca 7-14 dager
Fjerne sting
Strekking Anbefales
Tilbake i jobb Etter ca. 3-5 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Tunge løft Etter ca. 14 dager
Seksuell aktivitet Etter ca. 2-3 uker
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon