Intim

Intimkirurgi

Tema rundt gynekologiske problemstillinger har alltid vært vanskelig og for personlig å ta opp for kvinner, spesielt rundt intime plager rundt genitalia. Det er vitenskapelig kjent at det er tett sammenheng mellom strukturelle og funksjonelle gynekologiske problemstillinger og forholdet mellom indre og ytre genitalia.

Om behandlingen

Intimkirurgi et relativt nytt medisinsk fag. Det er et samlebegrep på inngrep på kjønnsorganer. Hos kvinner betyr dette som oftest korreksjoner av indre og/eller ytre kjønnslepper. Korreksjoner av huden over klitoris forekommer også.

I de siste årene har behandlingen vært en økende etterspurt behandling blant kvinner som har plager etter for eksempel vaginal fødsel, vektnedgang og hormonell ubalanse. Medfødte store indre kjønnslepper kan gi ubehag ved samleie og forekomme ubehag i kontakt med klær. Kvinner har generelt økt bevissthet og tilfredshet på intim estetikk og ønsker behandlinger som til syvende og sist forbedre generell velvære og selvtillit.

Det finnes en rekke metoder for hvordan slike operasjoner utføres. Vi vil alltid tilpasse inngrepet basert på hvilke behov og ønsker du har.

På C Spesialist tilbyr vi undersøkelse og kirurgiske- og ikke-kirurgiske intimbehandlinger.

Behandlingstyper:

Kirurgiske prosedyrer:

  • Labiaplastikk
  • Perineoplastikk
  • Hoodektomi
  • Deinfibulering

Ikke-kirurgiske prosedyrer:

Colosseum Spes Klinikk Intim
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon