Ansikt

3D Konsultasjon

Se ditt forventede resultat med 3D simulering.

Vi bruker en 3D simulator som gjør at du kan visualisere ønsket utfall før en eventuell brystoperasjon, ansiktsløft eller fettsuging. Dette innebærer at du kan se hvordan forskjellige former og størrelser vil se ut etter operasjon.

Bildene kan roteres og vise fra alle vinkler og sammenlignes med hverandre for et før/etter resultat.

Bestill 3D simulering

Steg 2 Crisalix
Crisalix Start Simulering Nå (1)

Steg 1

Ta tre bilder

Ta tre bilder av deg (f.eks bryst, ansikt eller kropp) og last opp bildene til Crisalix-systemet for å generere 3D-modellen din. 

Begynn her

Steg 2 Crisalix

Steg 2

Du kan se forventet resultat

Under konsultasjonen vil du sammen med kirurgen visualisere ønsket resultat med hjelp av 3D bildene og diskutere hva som vil være det beste alternativet for deg.

Begynn her

Steg 3 Crisalix

Steg 3

Det beste alternativet for deg

Etter konsultasjonen får du tilgang til 3D-simuleringene slik at du kan ta deg god tid på å bestemme hva som blir det beste alternativet for deg.

Begynn her

Martin

En uforpliktende konsultasjon med våre plastikkirurg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Bestill konsultasjon

Icon