Bryst

Få større bryst med hjelp av eget fett

Brystforstørrelse er et av de vanligst inngrepene innenfor plastikkirurgi og mange kvinner ønsker større bryst.

Brystforstørrelse med eget fett (fettransplantasjon)

Vi har lang erfaring innen området og det er fullt mulig å forstørre brystene med eget kroppsfett (fettransplantasjon) som et alternativ til brystforstørrelse med implantater

Fettransplantasjon innebærer at man tar fett fra andre deler av kroppen som mage, lår, armer og rygg og deretter overføres til brystene. Ønsker du større volum, og har fett på kroppen som kan brukes til fettransplantasjon er dette et bra alternativ til deg.

 

Brystforstørrelse Med Eget Fett
Fettransplantasjon Bryst

Under operasjonen

Under en operasjon kvitter du deg med fettavleiringer på innsiden og utsiden av lår, midje, mage eller hofter og flytter fettcellene til brystene. Hvor mye fett som kan transplanteres er individuelt og under konsultasjonen hos vår plastikkirurg avdekkes behov og forventet resultat.

Booking

Colosseum Spes Oslo

Alt begynner med en konsultasjon

Vi starter med å bestille en konsultasjon der du får møte våre ekspert innen plastikk kirurgi. Du får informasjon om inngrepet og mulighet til å stille alle spørsmål du eventuelt har. 

Under konsultasjonen vil du også diskutere hvilke alternativer som passer best for deg, hva du kan forvente og hvilke resultater som er mulig å oppnå.

Booking

Helingsprosess etter brystforstørrelse med eget fett

Det er vanligvis ingen store problemer etter en brystforstørrelse med eget fett. Du bør ta det med ro men kan begynne å leve som vanlig. 

Noen opplever svimmelhet ved raske bevegelser og du får smertestillende som du kan bruke om du opplever smerter. De fleste er tilbake på jobb dagen etter operasjonen. Har du en jobb som innebærer tunge løft bør disse unngås i et par uker.

Hva koster en brystforstørrelse med eget fett?

Du finner vår prisliste her.

Icon