Bryst

Brystforstørrelse med eget fett

Fettransplantasjon brukes i mange sammenhenger innen kosmetisk kirurgi. For kvinner som ikke ønsker silikonimplantater kan slik fettransplantasjon være et godt alternativ. 

Om behandlingen

Metoden går ut på å fettsuge et avtalt område på kroppen der det finnes overskuddsfett og transplantere dette til brystene. Det kan gi en fin og naturlig brystaugmentasjon. Omtrent halvparten av fettet som transplanteres «overlever» og gir forstørring av brystene. Det kan derfor være nødvendig å gjøre flere behandlinger for å få ønsket resultat.

Brystforstørrelse passer deg som:

  • Ønsker en mindre forstørrelse av brystene men ikke ønsker implantater
  • Har overskuddsfett på rumpe, lår eller mage og ikke planlegger å gå ned i vekt
  • Har asymetriske bryster
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon