Ansikt

Hva er Skinbooster?

Skinbooster er en behandling som revitaliserer og gjenfukter huden ved hjelp av hyaluronsyre.  

Kroppens egen evne til å produsere Hyaluronsyre avtar med årene, og etterlater derfor huden mer tørr og dehydrert. Hyaluronsyre er også bindevevet til kollagen og elastin, som ivaretar hudens spenst og volum. Når disse fibrene brytes ned, fremskyndes også aldringsprosessen, og man får synlige aldringstegn som rynker og fine linjer i huden.

Behandler og forebygger naturlig

Restylane skinbooster behandler og forebygger denne prosessen på en naturlig måte, slik at hudens spenst og volum ivaretas. Huden blir sterkere, og får en jevnere og finere hudtone.

Behandlingen er 99 % naturlig, og nesten identisk med kroppens eget, slik at det sjeldent oppstår komplikasjoner når man utfører en slik behandling.

Bestill time

Om behandlingen

Før behandling vasker vi huden din grundig. Dersom du ønsker bedøvelseskrem, kan dette legges på i forkant. Selve behandlingen foregår ved at vi injiserer produktet i små mikrodoser under huden. Deretter binder produktet seg til vann og gir huden en mer langvarig gjenfuktning, samtidig som det gir huden en naturlig og oppstrammende effekt.

Hvor mye produkt som vi bruker varierer etter hvilket området som skal behandles. Vi anbefaler 1-2 ml per behandling, for å oppnå gode og synlige resultater.

Hvem passer denne behandlingen for?

Behandlingen er egnet for alle hudtyper, og kan i tillegg til dette bidra til å redusere aknearr i huden, motvirke tørrhet i lepper, redusere fine linjer på bryst og hender, samtidig som det kan gi gode resultater strekkmerker og appelsinhud.

Hvor mange behandlinger trenger du?

Det er anbefalt å ta 3-4 behandlinger med skinbooster for å oppnå et best mulig resultat.

Deretter trenger du kun 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året.

Etter behandling

Makeup kan legges på 6 timer etter behandling. Unngå trening samme dag. Vanlige bivirkninger rødhet, lett hevelse, samt lokale og lett forbigående blåmerker.

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Bedøvelseskrem etter ønske
Smerte Moderat
Blåmerker, hevelse Kan oppstå
Krem, sminke Dagen etter
Hudvask Etter noen timer
Starte trening Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravide, ammende
Antall behandlinger 2-4
Varighet 6-12 måneder
L6A4100

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger.

Under en konsultasjon vill vi fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel kjemisk peel, dermapen eller andre behandlinger.

Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Du er velkommen til å booke en det er uforpliktende og gratis konsultasjon hos oss. 

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon