Fillerbehandling

Filler er en behandling som bidrar til å glatte ut rynker og ujevnheter i huden, ved hjelp av stabilisert hyaluronssyre.

Allerede fra 30-års alder kan vi oppleve at huden gradvis mister spenst og fylde. Celleaktiviteten i huden blir tregere, og huden evner ikke lenger å produsere kollagen og elastin som før.

Naturlig i bindevevet finnes også hyaluronsyre, som ivaretar elastinet og kollagenet ved at det binder seg til vann.  Dette bidrar til å opprettholde hudens naturlige struktur og fylde.

Bestill time

Colosseum Spes Klinikk Kvinner

Hva er filler?

Filler er en behandling som bidrar til å glatte ut rynker og ujevnheter i huden, ved hjelp av stabilisert hyaluronsyre. Produktet er nesten er identisk med kroppens eget, slik at det integreres naturlig i hudens eget bindevev.

Produktet bidrar til å forbedre hudens struktur, samtidig som den gjenoppretter hudens naturlige fylde ved at det binder seg naturlig til kollagen og elastin. Filler kan også benyttes som behandling for å øke hudens volum, eller ved å forsterke konturer som kjeve, kinnben, lepper etc.

Slik foregår behandlingen

Om behandlingen

En behandling med filler tar ca. 30 minutter, avhengig av hvilke området som skal behandles. Ønsker du bedøvelseskrem i forkant, settes det av 10 minutter ekstra. Området vaskes og desinfiseres grundig før behandling, for å unngå at bakterier trenger seg inn i området.

Filleren injiseres rolig inn i huden ved hjelp av en tynn nål. Av og til benyttes det også en butt kanyle dersom vi skal jobbe på et større område. Teknikken er mindre smertefull, og den etterlater mindre stikk i huden.

Etter behandling

Etter en fillerbehandling vil du se umiddelbare resultater i området. Produktet vil gradvis integrere seg inn i vevet, slik at endelig resultat ikke synes før det har gått 1-3 uker. Effekten etter behandling varer fra 6 til 12 måneder, avhengig av hvilket produkt vi bruker. Produktet vil gradvis brytes ned på samme måte som kroppen, og huden vil etter hvert gå tilbake igjen til sitt normale.

Kan det oppstå komplikasjoner etter behandling?

Det er sjeldent at det oppstår komplikasjoner etter en fillerbehandling. De vanligste bivirkningene er ømhet i huden, hevelse, kløe og rødhet. I noen tilfeller kan det oppstå små forbigående blåmerker rundt innstikkstedet. Dette vil avta noen dager etter behandling.

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Bedøvelseskrem etter ønske
Smerte Moderat
Blåmerker, hevelse Kan oppstå
Krem/sminke Dagen etter
Hudvask På kvelden - behandlingsdagen
Starte trening Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravide/ammende
Antall behandlinger Etter eget ønske
Varighet 6-18 måneder
L6A4100

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger.

Under en konsultasjon vill vi fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel kjemisk peel, dermapen eller andre behandlinger.

Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Du er velkommen til å booke en det er uforpliktende og gratis konsultasjon hos oss. 

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon