Colosseum Spes Klinikk Kropp

Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål

Det du ikke har mulighet for å vite før vi møtes, vil vi veilede deg til kunnskap om.

Nei, dessverre. Ansvarlig lege må ha kunnskap om deg og dine forutsetninger for å planlegge et inngrep. Det er viktig fra et faglig ståsted og gir oss viktig kunnskap for våre forberedelser. Og det er viktig for din trygghet, at du vet hva du kan forvente og hva som skjer; før, under og etter inngrepet.

En konsultasjon er nettopp viktig for at du skal få anledning til å ta et bevisst valg og vite hva du går til. En konsultasjon kan avdekke andre muligheter enn du hadde forutsett. Og det kan gi deg innsikt som gjør at du ikke ønsker å gjennomføre det inngrepet du hadde tenkt. Din lege kan gi deg det beslutningsgrunnlaget du trenger. Dersom du ombestemmer deg og ikke ønsker å gjennomføre et inngrep likevel, så betaler du selvsagt kun for konsultasjonen. Hvis du på grunnlag av konsultasjonen bestemmer deg for inngrepet, så trekker vi beløpet for konsultasjon fra prisen for inngrepet du har valgt.  

Ja, det går fint. Vi vil avtale et møte på Teams med deg. Det er viktig for oss å se deg, derfor er ikke konsultasjon egnet for telefonsamtale. For intimkirurgi er ikke nettmøte egnet, og fysisk oppmøte viktig for å kunne vurdere din situasjon. Vi kan likevel gjennomføre en telefonkonsultasjon for spørsmål og svar, før du bestemmer deg for å komme til en konsultasjon hos oss.

Har du fremdeles noe ubesvart? Kontakt oss

Colosseum Spes Klinikk Mosaikk
“”
Icon