Oyelokk

Øvre øyelokk

For alle

Huden på øvre øyelokk kan bli slapp og hengende med alderen. Det kan gi plager som hodepine, og i verste fall forstyrrelser i synsfeltet.

Om behandlingen

Huden på øvre øyelokk kan bli slapp og hengende med alderen. Det kan gi plager som hodepine, og i verste fall forstyrrelser i synsfeltet. For noen oppleves det også som kosmetisk skjemmende.

Tyngdefølelse og et «trøtt» blikk er ofte det pasientene selv beskriver. En øyelokkoperasjon er et enkelt inngrep som gir stor effekt. Du vil se mer våken og opplagt ut, og øyelokkene dine vil få større overflate uten hudfolder.

Bestill time

Colosseum Spes Klinikk Øyelokk

Steg for steg

Før operasjon – konsultasjon og forberedelser

Øvre øyelokkskirurgi er en av de vanligste kosmetiske inngrep som gjøres både for kvinner og menn. I konsultasjonen vil din kirurg vurdere hvordan akkurat dine øyelokk kan bli slik du ønsker og svare på det du lurer på om inngrepet. Hvis øyenbrynene dine også har seget mye, vil vi i tillegg anbefale et enkelt brynsløft, som kan utføres samtidig. Kirurgen vil forklare og anbefale det som blir best for ditt resultat, og du bestemmer deg i samråd med kirurgen.

Under operasjonen

Inngrepet er smertefritt og utføres i lokalbedøvelse.

Etter operasjonen

Du får en smal, diskret liten plasterlapp over stingene. Selve inngrepet tar under en time. I tillegg hviler du på eget rom med kjølemaske som begrenser hevelse og blåmerker. Enkelte kan få noen blåmerker rundt øynene, som forsvinner i løpet av en ukes tid. Med et par solbriller ute vil ingen se at du har gjort et inngrep. Vi fjerner stingene etter en uke, og hvis du vil bruke sminke, så kan du starte med det etter ca. to uker.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de spørsmålene mange lurer på i forbindelse med denne behandlingen.

Du kan dusje fra nakken og ned, men unngå sminke og vann nær eller på øyelokkene de første ukene. Du kan trene og dusje som vanlig etter to uker.

Nei, vi tar av plasteret på skånsomt vis når du kommer for å fjerne stingene. Siden huden er tynn der inngrepet er utført, er det viktig at å unngå berøring og sminke – og lar legen fjerne plasteret.

Vi tar stingene for deg etter en uke. Etter ytterligere en uke kan du forsiktig begynne med litt sminke

Plasteret vil synes som en tynn, diskret liten stripe den første uken. Dersom du får noen små blåmerker, vil disse forsvinne i løpet av en uke. Når stingene er tatt vil sårlinjen knapt være synlig. Den vil være rødlig en stund, men blekes gradvis. De fleste opplever at ingen ser eller legger merke til noe 1-2 uker etter inngrepet.

Nei, inngrepet er enkelt, sikkert og smertefritt.

Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon