Ansikt

Panneløft

Endringer i hudens egenskaper skjer med alderen.

Nedsunkne og tunge øyebryn kan oppstå med økende alder. Dette kan gi tyngdefornemmelse og oppleves ubehagelig. Utseende kan påvirkes negativt.

Et panneløft gjøres i de fleste tilfeller med kikkhullsteknikk. Denne metoden gir kun små arr bak hårgrensen i pannen. Målet er å løfte og strekke huden i pannen til en bedre posisjon slik at øyebrynene løftes noe og rynker i pannen reduseres. Dette kan gi et mer åpent uttrykk rundt øynene. Noe som kan gi et yngre utseende. Metoden kan passe både kvinner og menn. Personer med lite hår eller høy hårgrense kan også gjennomgå et slikt inngrep fordi arrene som oftest blir svært lite synlige.

Etter inngrepet legges det på en hodebandasje som benyttes i 3 - 4 dager.

Booking Kirurgi

Praktisk informasjon

Tid på avdelingen 4 timer
Tid i operasjon 1,5-2 timer
Faste før operasjon Ja, 6 timer
Bedøvelse Narkose
Hjemreise Samme dag
Behov for følge Nei
Kjøre egen bil Nei
Tilsynsbehov Nei
Smerte Nei
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Hodebandasje i 1 uke
Fjerne sting Etter 10 dager
Tilbake i jobb 3 dager
Starte trening Etter 3 uker
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon