Øye Og Bryn

Øyebrynsløft

Med årene kan man oppleve at pannen synke ned, og dermed også øyelokkene. Dette kan føre til at det blir en kraftig rynke/hudoverskudd på øvre øyelokk. 

Når pannen og øyelokkene synker ned, vil det ikke være nok å fjerne hudoverskuddet på øvre øyelokk. Målet vil her være å løfte opp huden i pannen slik at øyebrynene heves til normal posisjon.  

Dette kan gjøres som en åpen kirurgi der hudoverskuddet like over øyebrynene fjernes. Dette etterlater seg små og diskre arrlinjer. Disse er ofte skjult i rynker.

Vanligste metode for øyebrynsløft er å gjøre dette med kikhulskirurgi. Det legges da 4-5 små incisjoner bak hårlinjen i pannen. Hele pannen kan da løftes.

Om det etter slik behandling er hudoverskudd på øvre øyelokk kan dette fjernes enkelt etter noen uker.

I kombinasjon med øvre øyelokk-kirurgi

Behandlingen koster 20.000 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Øyebrynsløft egner seg for personer som ønsker et mer opplagt ansiktsuttrykk, eller som plages med hodepine, ubehag og øyetretthet på grunn av nedsunkne bryn. Øyebrynsløft kan kombineres med øyelokk‑kirurgi. Totalkostnaden er da 30.000 kroner.

Praktisk informasjon

Tid på klinikken 2 timer
Tid i operasjon 60 minutter
Faste før inngrep Nei
Bedøvelse Lokal
Bevissthet Våken
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Nei
Kjøre egen bil Ja
Tilsynsbehov Ingen
Smerte Nærmest ikke
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plaster Ca. 14 dager
Fjerne sting
Tilbake i jobb Etter ca. 1-3 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Tunge løft Etter ca. 14. dager
Seksuell aktivitet Ingen begrensning
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon