Oye

Øvre og nedre øyelokk

For enkelte kan det være hensiktsmessig å gjøre kirurgisk korreksjon både på øvre og nedre øyelokk i samme inngrep.

Dette kan gjøres i lokalbedøvelse, men noen ganger anbefaler vi narkose. Det gjøres som åpen kirurgi men etterlater bortimot usynlige arr.

Grundig undersøkelse og tilpassing av operasjonen er en selvfølge for oss. Les mer om øvre øyelokk og poser under øynene

Hvem utfører øyelokkskirurgi?

Dr. Kjell V Husnes har mange års erfaring med å utføre øyelokkskirurgi.  Han har kompetanse og spesiell interesse for kosmetisk kirurgi i øyets omgivelser. I offentlig helsevesen gjennomfører han rekonstruksjoner (gjenoppbygging) etter skader og sykdom som f.eks. hudkreft i nærheten av øye.

Colosseum Spes Klinikk Kirurgene
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon