Bryst

Brystreduksjon

Store og tunge bryster kan gi smerter i nakke, rygg og skuldre. Vansker med å finne BH og klær som passer kan også være et problem for noen. Med brystreduksjon minsker vi brystenes størrelse og på den måten forminsker eller lindrer problemene helt.

Om brystreduksjon

Noen kvinner opplever plager knyttet til store og tunge bryster. En brystreduksjon betyr at brystet forminskes gjennom fjerning av brystvev. Det finnes flere metoder for slik kirurgi. Målet er at brystet, i tillegg til redusert størrelse, også får fin form og minst mulig arr.

Planlegging av slik behandling er viktig for å tilpasse inngrepet etter dine ønsker. Er du kvinne i alderen (50-69) som faller inn under det offentlige mammografiprogrammet så anbefaler vi at du har gjennomført mammografi i forkant av et slikt inngrep.

Colosseum Spes Klinikk Øyelokk
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon