Cspasialist Kirurg

PLASTIKKIRURGI

Vi har samlet noen av de dyktigste legene i landet i C Spesialist. Som fagmiljø på plastikkirurgi skal vi alltid være i forkant. Vi har et bredt utvalg av behandlinger, og du kan alltid føle deg trygg på at våre kirurger har sterk kompetanse og lang erfaring med de inngrepene vi tilbyr. C Spesialist har de erfarne spesialistene på brystkirurgi, intimkirurgi, ansiktskirurgi, og kroppsmodulerende kirurgi som fettsuging.

Spesielt for kvinner

Disse behandlingene tilbyr vi spesielt for kvinner:

Spesielt for menn

Disse behandlingene tilbyr vi spesielt for menn:

Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon