Ansikt

Sunekos

For alle

Er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer kombinert med hyaluronssyre.

Sunekos bidrar til å gjenopprette hudens kvalitet og balanse, samtidig som det jevner hudtonen.

Sunekos unike formel bidrar til å stimulere fibroblastene i huden, som igjen bidrar til reproduksjon av kollagen og elastin. Dette gjør også at huden strammer seg opp på en naturlig måte, og rynker og fine linjer jevnes deretter ut.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper, og på forskjellige områder både i ansikt, på hals, bryst og hender. De vanligste områdene er rundt øyne og på overleppe.

Behandlingen bidrar til å redusere poser under øynene, samtidig som det kan virke lysnende på huden. Produkter gir også gode resultater på rynkereduksjon i panne, som ofte er et vanskelig område å behandle.

Booking

Om behandlingen

Behandlingen utføres ved at vi renser området godt, og legger på en bedøvelseskrem som skal virke i 15-20 minutter. Huden rundt øynene er tynn og mer sensitiv, slik at de aller fleste ønsker bedøvelse i forkant. Deretter renser vi huden på ny og injiserer små boluser med produktet fra øyebrynskanten og rundt hele øyepartiet.

Selve behandlingen er ikke så smertefull, særlig ikke når man har hatt på bedøvelseskrem i forkant. 

Varighet

Selve prosedyren tar ca 15-30 minutter totalt, avhengig av om du ønsker bedøvelse eller ikke. 

Etter behandling

Du må regne med å få litt lokalhevelse i området, samt et og annet blåmerke. Disse blir ofte ikke så store, og er veldig forbigående. Unngå trening samme dag.

Når kan du se effekt etter behanding?

Du kan se resultater allerede etter første behandling.

Icon