Ansikt

Sunekos forbedrer hudens spenst og elastisitet

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere væske/gele i huden gjennom en tynn nål for å stimulere til økt spenst og elastisitet i huden. 

Hva er Sunekos?

Produktet gir gode resultater på økt volum, jevnhet og fine linjer, rynker i huden bedre hudkvalitet. En Sunekos behandling er relativt smertefri, men ved behov kan det påføres bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. 

Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk og uforandret hyaluronsyre med høy (Sunekos 1200), eller lav (Sunekos 200) molekylærvekt kombinert med spesifikke aminosyrer som inngår i kroppens prosess for å produsere kollagen og elastin (ECM) Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). 

Bestill time

Sunekos C Spesialist

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Bedøvelseskrem
Smerte Noe ubehag, men helt overkommelig
Blåmerker, hevelse Kan oppstå etter behandling
Krem, sminke Dagen etter
Hudvask På kvelden (behandlingsdagen)
Starte trening Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravide, ammende
Antall behandlinger 2-4
Varighet 6-12 måneder
Cspesialist Mehlgaard

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger. Jeg har lang erfaring med alle behandlingene vi tilbyr, og det er jeg som utfører alle kosmetiske behandlinger hos oss, med unntak av trådløft som utføres av vår hudlege. Når vi møtes vil jeg analysere huden din og anbefale den eller de behandlingene som vil gi best effekt for akkurat dine utfordringer, ønsker og behov. Det er ikke alltid den behandlingen som du har lest om som vil være best for din hudtype og dine behov. Og noen ganger vil det faktisk være mindre som skal til enn du kanskje har forestilt deg.

Jeg kan også fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel et hudprogram med en kombinasjon av kjemisk peel og dermapen eller andre behandlinger. Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Min idé for den nordiske kvinnens hud er at «less is more». Vi utsettes for store temperaturforskjeller, og både sol, kulde og fyring utfordrer huden. I dag finnes mange, supergode behandlinger som kan forbedre og forynge huden, både gjennom å forebygge og reparere skadevirkninger.

Du er velkommen til å booke en 10 minutters enkel konsultasjon hos meg, det er uforpliktende og gratis. Hvis du ønsker en halvtimes konsultasjon, så trekker vi beløpet for konsultasjonen fra behandlingsprisen hvis du bestiller behandling hos oss.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon