Ansikt

Kjemisk peel - Salisylsyre peel

Dette er en talgregulerende kjemisk peel som er fin mot akne og oljete hud.

Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse på ulike syrer som bidrar til å revitalisere huden, Hvilke celler som stimuleres avhenger av hvor dypt ned i huden peelingen penetrerer.

Ingrediensene virker i huden ved at det lager en «kontrollert» skade, som bidrar til å øke hudens egne celleaktivitet.

Behandlingen vil gi huden din jevnere hudtone og har en anti-inflammatorisk / betennelsesdempende effekt. Salisylsyre-peel gir gode resultater på pigmentforandringer.

Bestill time

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Nei
Smerte Nei
Blåmerker, hevelse, rødhet og flassing Rødhet i huden, lett talgutbrudd som er svært forbigående, kløe og lett flassing.
Starte trening Dagen etter
Dusjing Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravid og ammende. Aktiv herpes. Historikk med tilbakevendende infeksjon i huden.
Resultat Forbedrer hudteksturen. God på generell rødhet i huden. Jevner overfladiske pigmentforandringer. Reduserer akne, minsker porer.
Antall behandlinger Vi anbefaler 4-6 behandlinger
Cspesialist Mehlgaard

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger. Jeg har lang erfaring med alle behandlingene vi tilbyr, og det er jeg som utfører alle kosmetiske behandlinger hos oss, med unntak av trådløft som utføres av vår hudlege. Når vi møtes vil jeg analysere huden din og anbefale den eller de behandlingene som vil gi best effekt for akkurat dine utfordringer, ønsker og behov. Det er ikke alltid den behandlingen som du har lest om som vil være best for din hudtype og dine behov. Og noen ganger vil det faktisk være mindre som skal til enn du kanskje har forestilt deg.

Jeg kan også fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel et hudprogram med en kombinasjon av kjemisk peel og dermapen eller andre behandlinger. Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Min idé for den nordiske kvinnens hud er at «less is more». Vi utsettes for store temperaturforskjeller, og både sol, kulde og fyring utfordrer huden. I dag finnes mange, supergode behandlinger som kan forbedre og forynge huden, både gjennom å forebygge og reparere skadevirkninger.

Du er velkommen til å booke en 10 minutters enkel konsultasjon hos meg, det er uforpliktende og gratis. Hvis du ønsker en halvtimes konsultasjon, så trekker vi beløpet for konsultasjonen fra behandlingsprisen hvis du bestiller behandling hos oss.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon