Ansikt

Rynkebehandling

Det er den mest effektive og enkleste form av rynkebehandling.

Botox er egentlig en forkortelse for det muskelavslappende stoffet botulinumtoksin type A som har tatt verden med storm. Det er den mest effektive og enkleste form av rynkebehandling. Når vi eldes får vi flere rynker og linjer i ansiktet.

Bestill time

Rynkebehandling Og Botox
Rynkebhandling Cspesialist

De vanligste områdene å behandle estetisk

Botox er egentlig en forkortelse for det muskelavslappende stoffet botulinumtoksin type A som har tatt verden med storm. Det er den mest effektive og enkleste behandlingen mot rynker (sinnarynken). Avhengig av hvilket resultat du ønsker å oppnå og hvilke områder vi behandler, varierer plassering og mengde. Legemidlet injiseres i muskelgruppen i ansiktet for å slappe av og resultatet oppnås etter 3-14 dager. 

Produktet kan brukes i ulike typer behandlinger for å passe dine individuelle behov og estetiske ønsker.

Vi kan også behandle mer medisinsk og ser gode resultater både på overdreven svette, migrene og tanngnissing. 

Før hver behandling følger det med en konsultasjon der du og din behandler diskuterer hva som anbefales for deg. Med vår ekspertise og lange erfaring kan vi skreddersy en behandlingsplan basert på dine forhold og behov.

Områder som kan behandles:

Tickmark
Sinnarynken
Tickmark
Kråketær
Tickmark
Panne & brow lift
Tickmark
Linjer rundt munnen

Bestill time

Cspesialist Rynkebehandling Og Botox

Komplikasjoner etter behandling

Det er uvanlig med komplikasjoner etter en behandling med botulinumtoxin. De vanligste bivirkningene er lett hevelse i området, ømhet i huden, og i noen sjeldnere tilfeller blåmerker. Disse er svært forbigående. Unngå acetylsalisylsyre og andre blodfortynnende midler (f.eks. tran, rødvin) noen dager i forkant, da dette kan øke risikoen for blåmerker. Asymmetri kan også forekomme, men dette kan oftest korrigeres. Unngå trening samme dag.

Bestill time

L6A4109

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Dersom du er usikker på hva slags behandling du behøver eller ønsker tilbyr vi en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon. Du får treffe en av våre eksperter som kan gi det en individuell vurdering og behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

Bestill konsultasjon

Praktisk informasjon

Tid i behandling 20-30 minutter
Bedøvelse Bedøvelseskrem etter ønske
Smerte Moderat
Blåmerker, hevelse Kan oppstå direkte etter behandling
Krem/sminke Dagen etter
Hudvask Kveld, på behandlingsdagen
Starte trening Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravide/ammende
Varighet 3-6 måneder
Icon