Ansikt

Profhilo

For alle

Profhilo er et stabilisert hyaluronsyre-basert produkt som injiseres direkte ned i huden. Produktet bidrar til å stramme opp huden, samtidig som det motvirker volumtap.

Produktet styrker og fukter huden innenfra, og etterlater huden en finere spenst og hudstruktur. Profhilo er egnet for deg som ønsker å opprettholde en sunn og frisk hudkvalitet.

Målgrunnen er 30-65 år, men den kan også benyttes som en forebyggende behandling for de som ønsker å ta vare på huden sin tidlig. Anbefalt er 2-4 behandlinger, med et intervall på 4-6 uker mellom hver behandling. Vi anbefaler å ta 1-2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet. 

Hva er profhilo?

Profhilo er et stabilisert hyaluronsyre-basert produkt som injiseres direkte ned i huden. Produktet bidrar til å stramme opp huden, samtidig som det motvirker volumtap. Produktet styrker og fukter huden innenfra, og etterlater huden en finere spenst og hudstruktur. 

Profhilo er egnet for deg som ønsker å opprettholde en sunn og frisk hudkvalitet. Målgrunnen er 30-65 år, men den kan også benyttes som en forebyggende behandling for de som ønsker å ta vare på huden sin tidlig. Anbefalt er 2-4 behandlinger, med et intervall på 4-6 uker mellom hver behandling. Det er også anbefalt å ta 1-2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet. 

Områder som kan behandles
  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender 
  • Kropp 
Hva skiller Profhilo fra behandling med Filler? 

Både filler og Profhilo har Hyaluronsyre som hovedingrediens, men de virker allikevel forskjellig når de injiseres ned i huden. I motsetning til en filler som gir økt volum og fylde i huden, fungerer Profhilo som en biostimulator som bidrar til å optimalisere hudens egne prosesser.

Huden får mer fukt og spenst, uten å endre konturene i ansiktet. Produktet etterlater huden en fin glød, samtidig som det gir mer gradvise resultater enn hva en filler gjør. 

Booking

Slik foregår behandlingen

Om behandlingen

Profhilo injiseres rett under det ytterste laget av overhuden. Produktet sprer seg over et større område, og regenerer seg deretter med hudens egne vev. Dette aktiverer hudens egen evne til hydrering. Resultatet av dette bidrar til økt elastin og kollagen-produksjon, som igjen etterlater en glattere og fastere hud. 

Etter behandling

Etter behandling kan du umiddelbart se en lett opphøyning i huden, som kan ligne litt på små myggestikk. Disse forsvinner i løpet av 12-24 timer. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker, men disse er også forbigående.  

Icon