PB Serum

For alle

Dette er en behandling hvor vi hjelper huden med å hjelpe seg selv.

Om behandlingen

PB serum er en hudbehandling med 3 ulike enzymer som alle har ulike funksjoner og som blandes med hyarylonsyre. Enzymene er Lipase, Collagenase og Lyase. Dette er enzymer vi naturlig har i kroppen, og med denne injeksjonsbehandlingen kan vi behandle ulike områder hvor du ønsker å redusere fett.

Hvilke områder på kroppen er egnet for PB Serum?

PB Serum har effekt og gir resultater på ulike områder i ansiktet og på kroppen, som f.eks. dobbelthake, innside lår eller nederst på magen. Vi kan også behandle arr og slapp hud med PB Serum.

Hva er effekten av PB Serum?

  • Redusere fett
  • Oppstramming av huden
  • Vevsreparasjon
  • Øke drenering

Bestill time

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30-45 minutter
Bedøvelse Etter ønske kan vi kombinere PB serum med lokalbedøvelse
Smerte Relativt smertefri behandling
Blåmerker, hevelse Du kan bli litt hoven det første døgnet etter behandling, og du kan få noen blåmerker som forsvinner etter en uke.
Starte trening Unngå trening det første døgnet
Dusjing Unngå badstu og dusjing det første døgnet
Denne behandlingen passer ikke for Gravide, ammende og hvis du har tatt filler de siste to ukene
Antall behandlinger Vi anbefaler 3 behandlinger for optimalt resultat
Resultat/varighet Virkning og resultat er i utgangspunktet varig, men aldring vil påvirke resultatet over tid. Vektoppgang vil også påvirke varigheten av behandlingen.
Cspesialist Mehlgaard

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger. Jeg har lang erfaring med alle behandlingene vi tilbyr, og det er jeg som utfører alle kosmetiske behandlinger hos oss, med unntak av trådløft som utføres av vår hudlege. Når vi møtes vil jeg analysere huden din og anbefale den eller de behandlingene som vil gi best effekt for akkurat dine utfordringer, ønsker og behov. Det er ikke alltid den behandlingen som du har lest om som vil være best for din hudtype og dine behov. Og noen ganger vil det faktisk være mindre som skal til enn du kanskje har forestilt deg.

Jeg kan også fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel et hudprogram med en kombinasjon av kjemisk peel og dermapen eller andre behandlinger. Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Min idé for den nordiske kvinnens hud er at «less is more». Vi utsettes for store temperaturforskjeller, og både sol, kulde og fyring utfordrer huden. I dag finnes mange, supergode behandlinger som kan forbedre og forynge huden, både gjennom å forebygge og reparere skadevirkninger.

Du er velkommen til å booke en 10 minutters enkel konsultasjon hos meg, det er uforpliktende og gratis. Hvis du ønsker en halvtimes konsultasjon, så trekker vi beløpet for konsultasjonen fra behandlingsprisen hvis du bestiller behandling hos oss.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon