Ansikt

Kjemisk peel - PRX t 33-peel.

PRX t 33-peel er en såkalt TCA-peel og en hydforyngende behandling. Denne kjemiske peelingen er virker hudforyngende (antiage).

Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse på ulike syrer som bidrar til å revitalisere huden, Hvilke celler som stimuleres, avhenger av hvor dypt ned i huden peelingen penetrerer.

Ingrediensene virker i huden ved at det lager en «kontrollert» skade, som bidrar til å øke hudens egne celleaktivitet.

Hvordan viker behandlingen?

Denne peelingen er basert på ny teknologi som ikke gir «nede-tid» og hvor du unngår rød, hoven hud og flassing. Det skyldes at ingrediensene er «pakket» på en måte som forserer overhuden og går rett inn i de dypere lagene.

Behandlingen jobber dermed på cellulært nivå og stimulerer cellefornyelsen. Den kan gjennomføres alle årstider fordi den ikke forårsaker lysømfintlighet.

Hvor virker PRX t33 peel best?

Denne behandlingen gir gode resultater i ansikt, på hals, bryst og hender. PRX t 33 peel er en behandling som er perfekt å kombinere med andre behandlinger for enda bedre resultat, som Dermapen og Profhilo.

Hvilken effekt kan du forvente av denne behandlingen?

Behandlingen gir gode resultater på linjer og rynker i huden, pigmenteringer, arr og tørrhet. Du vil oppleve generell hudforbedring, og peel-en demper også rødhet. Med forbedret hudstruktur vil du oppleve bedre at huden får bedre spenst og glød. Behandlingen virker både forebyggende – når du vil motarbeide tidlige aldringstegn, og reparerende, når du ønsker å redusere effekten av aldring, sol mv.

Om ulike kjemiske peelinger

Vi kan skille mellom overfladisk, medium dyp og dyp peel. En overfladisk peel virker i det øverste hudlaget ved at det fjerner døde hudceller og etterlater huden en jevnere og sunnere tekstur, nesten uten reaksjoner.

En medium dyp peel trenger dypere gjennom huden og bidrar til en bedre spenst og elastisitet, i tillegg til en jevnere hudtone. En medium dyp peel kan gi lettere reaksjoner i form av flassing, kløe, og hevelse.

 

Bestill time

Praktiske spørsmål

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Ingen bedøvelse
Smerte PRX t 33 peel er tilnærmet smertefri.
Blåmerker, hevelse, rødhet og flassing Lite nedetid. Lett forbigående rødhet, litt tørr i huden noen dager etterpå.
Starte trening Dagen etter
Dusjing Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravid og ammende. Aktiv herpes. Historikk med tilbakevendende infeksjon i huden. Allergi mot Trikloreddiksyre.
Resultat Jevner hudtonen. Øker elastin og kollagen produksjonen. Forbedrer hudstruktur, demper rødhet, virker forebyggende på nydannelse av skader. Reparer solskader, gjenoppretter hudens egne fuktighet.
Antall behandlinger Vi anbefaler 4-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hvis det passer bedre for deg, kan du ta en behandling hver 6. uke frem til ønsket resultat. Deretter anbefaler vi vedlikeholdsbehandling hver 6. måned, for å opprettholde effekten av behandlingen.
L6A4100

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger.

Under en konsultasjon vill vi fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel kjemisk peel, dermapen eller andre behandlinger.

Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Du er velkommen til å booke en det er uforpliktende og gratis konsultasjon hos oss. 

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon