Ansikt

PRX t 33-peel. Antiage, hudforyngende

For alle

PRX t 33-peel er en såkalt TCA-peel og en hydforyngende behandling.

Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse på ulike syrer som bidrar til å revitalisere huden, Hvilke celler som stimuleres, avhenger av hvor dypt ned i huden peelingen penetrerer.

Ingrediensene virker i huden ved at det lager en «kontrollert» skade, som bidrar til å øke hudens egne celleaktivitet.

Denne peelingen er basert på ny teknologi som ikke gir «nede-tid» og hvor du unngår rød, hoven hud og flassing. Det skyldes at ingrediensene er «pakket» på en måte som forserer overhuden og går rett inn i de dypere lagene.

Behandlingen jobber dermed på cellulært nivå og stimulerer cellefornyelsen. Den kan gjennomføres alle årstider fordi den ikke forårsaker lysømfintlighet.

Hvor virker PRX t33 peel best?

Denne behandlingen gir gode resultater i ansikt, på hals, bryst og hender. PRX t 33 peel er en behandling som er perfekt å kombinere med andre behandlinger for enda bedre resultat, som Dermapen og Profhilo.

Hvilken effekt kan du forvente av denne behandlingen?

Behandlingen gir gode resultater på linjer og rynker i huden, pigmenteringer, arr og tørrhet. Du vil oppleve generell hudforbedring, og peel-en demper også rødhet. Med forbedret hudstruktur vil du oppleve bedre at huden får bedre spenst og glød. Behandlingen virker både forebyggende – når du vil motarbeide tidlige aldringstegn, og reparerende, når du ønsker å redusere effekten av aldring, sol mv.

Om ulike kjemiske peelinger

Vi kan skille mellom overfladisk, medium dyp og dyp peel. En overfladisk peel virker i det øverste hudlaget ved at det fjerner døde hudceller og etterlater huden en jevnere og sunnere tekstur, nesten uten reaksjoner.

En medium dyp peel trenger dypere gjennom huden og bidrar til en bedre spenst og elastisitet, i tillegg til en jevnere hudtone. En medium dyp peel kan gi lettere reaksjoner i form av flassing, kløe, og hevelse.

 

Bestill time

Praktiske spørsmål

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Ingen bedøvelse
Smerte PRX t 33 peel er tilnærmet smertefri.
Blåmerker, hevelse, rødhet og flassing Lite nedetid. Lett forbigående rødhet, litt tørr i huden noen dager etterpå.
Starte trening Dagen etter
Dusjing Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravid og ammende. Aktiv herpes. Historikk med tilbakevendende infeksjon i huden. Allergi mot Trikloreddiksyre.
Resultat Jevner hudtonen. Øker elastin og kollagen produksjonen. Forbedrer hudstruktur, demper rødhet, virker forebyggende på nydannelse av skader. Reparer solskader, gjenoppretter hudens egne fuktighet.
Antall behandlinger Vi anbefaler 4-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hvis det passer bedre for deg, kan du ta en behandling hver 6. uke frem til ønsket resultat. Deretter anbefaler vi vedlikeholdsbehandling hver 6. måned, for å opprettholde effekten av behandlingen.
Cspesialist Mehlgaard

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger. Jeg har lang erfaring med alle behandlingene vi tilbyr, og det er jeg som utfører alle kosmetiske behandlinger hos oss, med unntak av trådløft som utføres av vår hudlege. Når vi møtes vil jeg analysere huden din og anbefale den eller de behandlingene som vil gi best effekt for akkurat dine utfordringer, ønsker og behov. Det er ikke alltid den behandlingen som du har lest om som vil være best for din hudtype og dine behov. Og noen ganger vil det faktisk være mindre som skal til enn du kanskje har forestilt deg.

Jeg kan også fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel et hudprogram med en kombinasjon av kjemisk peel og dermapen eller andre behandlinger. Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Min idé for den nordiske kvinnens hud er at «less is more». Vi utsettes for store temperaturforskjeller, og både sol, kulde og fyring utfordrer huden. I dag finnes mange, supergode behandlinger som kan forbedre og forynge huden, både gjennom å forebygge og reparere skadevirkninger.

Du er velkommen til å booke en 10 minutters enkel konsultasjon hos meg, det er uforpliktende og gratis. Hvis du ønsker en halvtimes konsultasjon, så trekker vi beløpet for konsultasjonen fra behandlingsprisen hvis du bestiller behandling hos oss.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon