Ansikt

Hårfjerning med voks

En effektiv og skånsom måte å fjerne uønsket hårvekst. 

Vi har mange års erfaring med å bruke voks som hårfjerning og bruker en teknikk som går raskt og er effektiv og skånsomt for huden. Eliminering av hårvekst etter voksing varer vanligvis opp til 6 uker der du kan nyte en silkemyk hud.

Bestill time

Permanent Makup C Spesialist 700 1080 Px 700 850 Px 200 200 Px
Ha Rfjerning Sommer

Hva er hårfjerning med voks?

Voksing er en skånsom og effektiv hårfjerningsmetode som gir en jevn og hårfri hud rett etter behandling. Hårfjerning med voks krever flere behandlinger og bør gjentas 3-6 uker fra første behandlingstidspunktet.

Du vil føle at hårveksten blir mykere og tynnere når du gjør regelmessige voksbehandlinger. Hvis du gjør en voksing, vil hårveksten også være mykere sammenlignet med for eksempel en barberhøvel. For å få et så godt resultat som mulig bør hårene være omtrent 7-8 mm ved behandlingen. Dette gir vokset bedre feste til hårene. Vi anbefaler å unngå barbering mellom behandlingene for å oppnå et best mulig resultat når du kommer til oss for neste voksbehandling.

Før voksing:

Tickmark
Husk at hårene skal være omtrent 7-8 mm.
Tickmark
Unngå å bruke kremer i områdene som skal vokses den dagen du kommer til oss for behandling.
Tickmark
Rengjør eller skrubb huden noen dager før behandlingen for å fjerne døde hudceller og andre urenheter. Dette reduserer risikoen for å få irritert hud etter behandlingen.
Homi6

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Dersom du er usikker på hva slags behandling du behøver eller ønsker tilbyr vi en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon.

Du får treffe en av våre eksperter som kan gi det en individuell vurdering og behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

Bestill konsultasjon

Prisliste

Område Pris
Overleppe / hake 300,-
Kinn / øyebryn 250,-
Hele ansikt / armer 600,-
Rygg / bryst / lår 550,-
Legger 600,-
Armhuler 450,-
Hele ben 850,-
Legger og lår 950,-
Icon