Ansikt

Filler - fjerning av filler med Hyalase

For alle

I enkelte tilfeller kan det skje at filler legger seg feil, eller at du av en eller annen grunn ikke er fornøyd. Hvis det oppstår en situasjon hvor du ønsker å fjerne filler, kan vi enkelt gjøre noe med det.

Dersom du ikke er fornøyd med filler utført hos oss i Cspesialist, tar vi ansvar for å hjelpe deg uten at det koster noe. Pris for fjerning gjelder filler utført hos andre klinikker.

Praktisk informasjon

Tid i behandling 30 minutter
Bedøvelse Etter eget ønske
Smerte Moderat - noe ubehag
Blåmerker, hevelse Kan oppstå
Krem/sminke Dagen etter
Hudvask På kvelden - behandlingsdagen
Starte trening Dagen etter
Denne behandlingen passer ikke for Gravide/ammende
Antall behandlinger 1-4
Resultat Rett etter behandling
Cspesialist Mehlgaard

Konsultasjon for vurdering av dine kosmetiske ønsker og behov

Før du bestemmer deg for behandling vil vi bruke god tid på å vurdere akkurat hva du ønsker og trenger. Jeg har lang erfaring med alle behandlingene vi tilbyr, og det er jeg som utfører alle kosmetiske behandlinger hos oss, med unntak av trådløft som utføres av vår hudlege. Når vi møtes vil jeg analysere huden din og anbefale den eller de behandlingene som vil gi best effekt for akkurat dine utfordringer, ønsker og behov. Det er ikke alltid den behandlingen som du har lest om som vil være best for din hudtype og dine behov. Og noen ganger vil det faktisk være mindre som skal til enn du kanskje har forestilt deg.

Jeg kan også fortelle deg hva du kan forvente, og hvor lang tid det vil ta før du ser resultatet av for eksempel et hudprogram med en kombinasjon av kjemisk peel og dermapen eller andre behandlinger. Enten du ønsker én behandling eller et langsiktig program for å få bedre hud, skreddersyr vi din plan for behandlinger sammen.

Min idé for den nordiske kvinnens hud er at «less is more». Vi utsettes for store temperaturforskjeller, og både sol, kulde og fyring utfordrer huden. I dag finnes mange, supergode behandlinger som kan forbedre og forynge huden, både gjennom å forebygge og reparere skadevirkninger.

Du er velkommen til å booke en 10 minutters enkel konsultasjon hos meg, det er uforpliktende og gratis. Hvis du ønsker en halvtimes konsultasjon, så trekker vi beløpet for konsultasjonen fra behandlingsprisen hvis du bestiller behandling hos oss.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Hudanalyse
Tickmark
Trygg oppfølging
Tickmark
Naturlig resultat

Bestill time

Icon