Ansikt

Dermapen

For alle

Dermapen er en medisinsk behandling som penetrerer huden ved hjelp av et elektrisk nålehode.

Behandlingen stimulerer til en dyp og effektiv hudfornyelse, og gir huden bedre vitalitet og hudstruktur. Dermapen-behandling utføres oftest på ansikt, hals, bryst og hender, men den kan også benyttes på kropp for de som ønsker det. 

Apparatet er elektrisk og består av et sterilt nålehode som danner millioner av kanaler ned i huden. Disse kanalene bidrar til å frakte opptil 80% av de aktuelle næringstoffene som tilføres huden under behandling. Dette gir huden næring, samtidig som det stimulerer til cellereparasjon og ny cellevekst. Behandlingen bidrar også til økt kollagen i huden, som på sikt jevner ut fine linjer og rynker i huden.

Dermapen gir gode resultater på blant annet: 

  • Grå og gusten hudtoneslapp hud og rynker
  • Grov hudtekstur og synlige porer
  • Solskader og pigment
  • Arr og andre skader i huden
  • Forebygging og generell rødhet
Hvor mange behandlinger trenger du? 

Vi anbefaler 4-6 behandlinger for generell hudforbedring og synlige resultater på rynker og volumtap. Behandlingen gjentas med ca 6-8 ukers mellomrom, da cellene er på sitt mest aktive ca. 6-8 uker etter behandling. Du merker synlig hudforbedring etter første behandling. Huden får en klarere hudtone og bedre vitalitet. Huden vil fortsette å reparere seg hele 6-12 måneder etter hver behandling, derfor vil også resultatene komme gradvis. 

Booking

Slik foregår behandlingen

Om behandlingen

Først først renser og vasker vi huden din ren. Deretter kartlegger vi hvilke produkter og ingredienser vi ønsker å sluse ned i huden din, ut fra hvordan huden din er når du kommer til behandling. Noen ønsker å jobbe mer forebyggende, mens andre ønsker å behandle mer spesifikke problemer som f.eks arr og pigmentdannelser. Dette snakker vi sammen om på forhånd. 

Behandlingen varer mellom 15-30 minutter, alt etter hva vi ønsker å jobbe med. Ofte kombinerer vi også flere behandlinger underveis, som f.eks. kjemisk peel eller mesoterapi. Dette er for å komplimentere resultatet, og for at du skal få en bedre effekt av behandlingen. Behandlingen er ikke helt smertefri, men helt overkommelig.

Dt aller fleste som kommer til behandling synes det er litt ubehagelig, men langt i fra smertefullt. Behandlingen går også såpass fort, at du nesten ikke klarer å registrere maskinen på huden. Er du veldig sensitiv, så kan du også få bedøvelseskrem i forkant. 

Etter behandling

Etter behandling blir huden rød og kan oppleves litt «solbrent». Rødheten dempes allerede betydelig samme dag og er nærmest borte dagen etter. Det skyldes at reparasjonscellene er mer aktive enn de pleier, og derfor reparerer betennelsen i huden seg raskere.

Sminke kan legges allerede dagen etter behandling. Ved kombinasjon med andre behandlinger kan du flasse litt i etterkant. Du kan trene allerede dagen etter og gå på jobb rett etter behandling om du ønsker det.

Icon