Intim Mann

Penisforlengelse

For menn

Våre erfarne kirurger møter daglig menn som ønsker penisforlengelse- og fortykkelse. Inngrepet er effektivt og vil øke lengden med 2-4 cm og tykkelsen med 2-5 cm i omkrets. 

Om behandlingen

Plastikkirurgen henter frem penisvev som tidligere var skjult og forankret i dypet av bekkenbunnen, slik at ytre penisdel blir lengre. Behandlingen gjøres i narkose, pasienten er i søvn, og inngrepet tar ca. 90 minutter. Resultatet er synlig når hevelsene og blåmerkene er borte etter 10–14 dager, men det blir bedre med tiden. Arret ved starten av penisroten blir kort, tynt og lite synlig under kjønnshårene.

Behandlingen koster fra 61 000 kroner, og alle klienter må vurderes av lege før operasjonsavtale kan bekreftes. Penisforlengelse egner seg for personer som har mikropenis (x–y cm), eller som hemmes med partner, i sosial livsutfoldelse eller i bekledning. Penisforlengelse kombineres ofte med penisfortykkelse i samme inngrep.

Inkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse

Penisforlengelse utføres som et enkelt inngrep eller i kombinasjon med penisfortykkelse. Operasjonen tar cirka to timer og utføres i narkose. Intimkirurgi for menn har som formål å forbedre funksjon og utseende på kjønnsorganet. Herreklinikkens kirurg har lang erfaring med intimkirurgi. Han er spesialist på behandlinger som penisforlengelse og penisfortykkelse. Les også om penisfortykkelse

Bestill time

Steg for steg

Under operasjonen

Kirurgen begynner med å fjerne fett over selve penis. Det gjør at penis ser større ut. Så gjør han et snitt like over penis for å nå fram til senen som fester penis til skambeinet. Deler av denne senen kuttes slik at penis blir mer tøyelig. Dermed kan penis strekkes ut fra kroppen og bli litt lengre. Inngrepet kan øke lengden med cirka to til tre centimeter og i enkelte tilfeller opp til fem til seks centimeter, men dette er individuelt. Eksakt hvor mye lengre penis kan bli med en operasjon kan man ikke se sikkert før pasienten er operert.

En penisforlengelse øker lengden kun i slapp tilstand og vil forbli den samme lengden når den er erigert, men i en litt annen vinkel. Fettsugingen over selve penis gjør at penis ser større ut og kan oppleves større når den er erigert.

Penisforlengelse

Etter operasjonen

Etter operasjonen vil penis bli pakket inn i kirurgiske bandasjer som må byttes med jevne mellomrom. Pasienten får utskrevet smertestillende midler og vi anbefaler å hvile så mye som mulig samt unngå trening eller fysisk aktivitet i opptil en måned etter operasjonen.

Praktisk informasjon

Tid på avdelingen 2-3 timer
Tid i operasjon 1-1,5 timer
Faste før inngrep Ja
Bedøvelse Narkose
Bevissthet Søvn
Hjemreise Samme dag
Følgebehov Ja
Kjøre egen bil Ikke første døgnet
Tilsynsbehov Første døgnet
Smerte Lite til moderat
Sykemelding Nei
Blåmerker, hevelse, plastre Ca 7-14 dager
Fjerne sting
Strekking Anbefales
Tilbake i jobb Etter ca. 3-5 dager
Starte trening Etter ca. 14 dager
Tunge løft Etter ca. 14 dager
Seksuell aktivitet Etter ca. 2-3 uker
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon