Intim

Intimkirurgi

For kvinner

Intimkirurgi er et samlebegrep på inngrep på kjønnsorganer. Hos kvinner betyr dette som oftest korreksjoner av indre og/eller ytre kjønnslepper.

Om behandlingen

Intimkirurgi er et samlebegrep på inngrep på kjønnsorganer. Hos kvinner betyr dette som oftest korreksjoner av indre og/eller ytre kjønnslepper. Korreksjoner av huden over klitoris forekommer også.

Bakgrunnen for ønsket om slik kirurgi er ofte plager. Store indre kjønnslepper kan f.eks. gi ubehag ved samleie. Det kan forekomme ubehag i kontakt med klær. Ønsker om korreksjon kan også ha rent kosmetiske årsaker.

Det finnes en rekke metoder for hvordan slike operasjoner utføres. Vi vil alltid tilpasse inngrepet basert på hvilke behov og ønsker du har.

Colosseum Spes Klinikk Intim
Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon