Hva sier kundene?

Kathrine Sørland

Modell og tv-personlighet
Jeg har tatt til sammen fire behandlinger og er kjempefornøyd med resultatet. Jeg har fått mye bedre hårkvalitet etter behandlingen og kjenner en fornyelse av hele håret. I tillegg mister jeg ikke hår lenger, håret mitt vokser som aldri før.
 
Jeg hadde et arr i hodebunnen hvor det ikke vokste ut hår. Først gjennomførte jeg en PRP-behandling, så tok jeg en hårtransplantasjon der jeg manglet litt hår og i etterkant har jeg tatt flere runder med PRP-behandling hos C Spesialist. Jeg elsker ideen om at behandlingen skjer med hjelp fra min egen kropp. I tillegg er det en enkel og smertefri behandling som jeg anbefaler alle som vil forbedre hårkvalitet og hårvekst.

Bestill konsultasjon

Cspesialist Soerland
Skjermbilde 2023 03 21 Kl. 09.48.38

Adam Schjølberg

Jeg valgte PRP-behandling for å gi god grobunn der jeg har satt inn hår da jeg tok hårtransplantasjon. Jeg har tatt fire behandlinger og er spent på å se hvordan det blir når det har gått litt tid. Jeg har en nøktern forventning til resultatet, men jeg har full tillit til C Spesialist og legen som har behandlet meg. Jeg vet at de vil at jeg skal få et så godt resultat som det er mulig å oppnå. Jeg gleder meg å kunne bade ubekymret om sommeren. Det føles veldig bra å vite at jeg har gjort alt jeg kan for å aktivere døde hårsekker og stanse videre hårtap med denne behandlingen.

Icon