Ansikt

PRP behandling mot hårtap

PRP behandling bremser begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at hårveksten vokser tettere. Det er en effektiv behandling for deg som lider av hårtap.

Behandling med gode resultater

Vår PRP-behandling viser til gode resultater hos våre kunder. PRP-behandling mot hårtap utsetter, eller stanser begynnende hårtap, og gir et kraftigere hår.

Prp Behandling Mot Hårtap
Adobestock 330063883

Hvordan fungerer en PRP-behandling?

PRP står for «Placelet Rich Plasma» og en behandling går ut på å bruke blodplaterik blodplasma for å stimulere vevsregenerering. Det er en helt sikker og effektiv metode som lenge har vært brukt for å reparere skadet hud og aktivere nydannelse av nytt kollagen. Den kan også brukes til å stimulere hårvekst.

En PRP-behandling er alltid inkludert i en hårtransplantasjon for å gi et bedre og mer langvarig resultat. Men det er også mulig å gjøre behandlingen i bremsing og forebyggende formål før håret er tynnet eller falt av.

Tickmark
Bremser hårtap
Tickmark
Gir bedre hårkvalitet
Tickmark
Smertefri behandling
Tickmark
For kvinner og menn
C Spesialist Soerland

Hva sier våre kunder?

Kathrine Sørland
Modell og tv-personlighet

"Jeg har fått mye bedre hårkvalitet etter behandlingen og kjenner en fornyelse av hele håret. I tillegg mister jeg ikke hår lenger, håret mitt vokser som aldri før".

Les mer

Prp Behandling Hartap

Hvorfor mister noen mye hår?

Enhver kvinne eller menn vil i løpet av livet miste mye hår. Normalt hårtap utgjør omtrent ca 100 hår per dag. Årsakene til hårtap kan være alt fra arvelighet til medisinske forhold.

Bestill time

Adobestock 308332327

Hva koster PRP behandlingen?

Prisen på en full PRP-behandling avhenger av hvor mange behandlinger du trenger. De fleste som er rammet av hårtap og som under en lenger tid har mistet hår trenger fire behandlinger. I forbindelse med en konsultasjon vil du møte vår lege som lytter til dine ønsker og forventninger og svarer på dine spørsmål. 

Se prisliste

Colosseum Spes Klinikk Gullestad

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av en behandling. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for behandlingen. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker.

En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Bestill konsultasjon

Praktisk informasjon om PRP behandlingen

Før behandling

 • I møte med din lege vil du få en kvalifisert vurdering av behandling for ditt hår, og hva du kan forvente av behandlingen.

Under behandling

 • Behandling utføres i lokalbedøvelse. 
 • Din lege setter en nerveblokkade, som gjør behandlingen nærmest smertefri.
 • Behandlingen er over på 30-45 minutter.

Etter behandlingen

 • Etter behandling skal du ikke dusje med sjampo eller bruke styling i håret.
 • Dagen etter behandling kan du vaske håret på vanlig måte og også bruke produkter i håret.
 • Skal du ta smertestillende bør du velge paracetamol foran ibuprofen da NSAID preparater kan hemme blodplatene som blir brukt i behandling.
 • En injeksjonsbehandling kan gi gode resultater, men behandlingen må gjentas og vedlikeholdes. 
 • For best resultat anbefaler vi fire behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. 
 • For noen er dette et alternativ til hårtransplantasjon, for andre er motivet å bremse begynnende hårtap. 
 • Behandlingen bør gjentas en til to ganger i året for å opprettholde behandlingens effekt.
Icon