Prp

Hårtap: Injeksjonsbehandling

For alle

Injeksjonsbehandling mot hårtap er et av våre spesialistområder. 

Om behandlingen

Injeksjonsbehandling mot hårtap utsetter, bremser eller stanser begynnende hårtap og gir ny hårvekst. Når vekst stimuleres kan du også forsterke håret og få tykkere hårstrå, bedre struktur og liv i håret. 

Behandlingen mot hårtap utføres med pasientens eget blod for å stimulere gjenvekst av hår. Metoden  er sikker og uten smerte. Hos oss møter du kun leger som utfører selve behandlingen. Det er kun leger som er autorisert til å sette nerveblokade.

Vi behandler både kvinner og menn som opplever hårtap. 

Bestill time

Colosseum Spes Prp

Steg for steg

Før behandling

I møte med din lege vil du få en kvalifisert vurdering av behandling for ditt hår, og hva du kan forvente av behandlingen.

Under behandlingen

Vår behandling utføres av lege og er smertefri. En behandling tar cirka 30 minutter.

Etter behandlingen

På behandlingsdagen skal du unngå sjampo og andre produkter for hår og hodebunn. Du skal bare skylle lett gjennom håret med vann.

Dagen etter behandling kan du vaske håret på vanlig måte.

En injeksjonsbehandling kan gi gode resultater, men behandlingen må gjentas og vedlikeholdes. For best resultat anbefaler vi fire-fem behandlinger med 4 ukers mellomrom. For noen er dette et alternativ til hårtransplantasjon, for andre er motivet å bremse begynnende hårtap. Behandlingen bør gjentas minst en gang i året for å opprettholde behandlingens effekt.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de spørsmålene mange lurer på i forbindelse med denne behandlingen.

6 måneder etter siste behandling vil du se fullt ferdig resultat. Men du vil likevel kunne merke forandring underveis. Du kan oppleve at håret blir tykkere/fyldigere, og du vil kunne se små hår som vokser ut.

Den dagen du får behandling vil du se små «kuler» etter lokal bedøvelsen. Dette vil være mest fremtredende i pannen. Disse kulene vil forsvinne etter noen timer. Det vil også kjennes litt sårt i hodebunnen, og kanskje tilkomme noen små blodflekker.

Mye av årsaken til hårtap, spesielt hos menn, skyldes dihydrotestosteron, et avfallprodukt av det viktigste mannlige kjønnshormonet. Den naturlige produksjonen av kjønnshormonet vil vedvare og derfor vil hårsekker fortsatt bli påvirket av dette.

Ja du vil kunne oppleve at du får økt hårvekst. Dette skyldes at hårsekker som ligger latent i hodebunnen din aktiveres og produserer nytt hår.

Kjemisk farget hår vil ikke innvirke på behandlingen. Tidligere kjemisk behandlet hår vil kunne medføre et økt hårtap i seg selv. Prp kan være en god behandling for kjemisk skadet hår.

Colosseum Spes Klinikk Fettsuging

Konsultasjonen – i møte med din ansvarlige lege før du bestemmer deg

Vi møter alle våre pasienter i en konsultasjon i forkant av ønsket inngrep. Dette er et viktig møte både for deg og for din lege.

Et møte med deg og ansvarlig lege gir deg trygghet og innsikt i hvordan inngrepet skjer, hva du må forberede og hvordan vi følger opp i etterkant. Vi gir deg svar på spørsmål du måtte ha om aktuell behandling.

I møte med deg vil din lege få nødvendig og viktig innsikt for å vurdere dine individuelle forutsetninger for det inngrepet du ønsker. Det er også svært viktig for oss å ha kunnskap om ditt behov og dine ønsker. En konsultasjon gir oss det fundamentet vi trenger for å kunne gi deg realistiske forventninger til resultatet av et inngrep.

Tickmark
Alltid tilgjengelig
Tickmark
Videokonsultasjon
Tickmark
Samme lege hele veien

Bestill time

Icon