Prp (1)

Behandling av artrose

For alle

Injeksjonsbehandling innebærer at vi bruker dine egne reparasjonsceller i behandlingen. Alle har sin egen individuelle og unike cellekode. 

Om behandlingen

Med injeksjonsbehandling kan vi finsikte behandlingen med det som er unikt for akkurat deg.

Mange plages av smerter fra artrose, det vil si ødelagt eller nedslitt brusk. Vi har sett svært gode resulter av injeksjonsbehandling mot mild artrose. Behandlingen går ut på å bruke ditt eget blod som vi sentrifugerer. Vi injiserer blodplatene inn i leddet i lokalbedøvelse for å behandle skadene i artroseleddet. Behandlingen vil bidra til at det dannes nytt vev, og området blir mindre betent. Det reduserer smertene.

Bestill time

Colosseum Spes Konsultasjon

Steg for steg

Før behandling

Vi starter med undersøkelse og diagnose av ditt spesifikke problemområde. I enkelte tilfeller går vi videre med bedøvelse av utvalgte områder, for å eliminere og søke oss frem til eksakt hvor smertene oppstår.

Hvis våre undersøkelser viser at du vil ha nytte av injeksjon kan vi starte slik behandling umiddelbart.

Under behandling

Vi henter ut stamceller, blodplater, hvite blodlegemer og fibrin fra ditt blod og fett. Deretter behandler vi dette for å filtrere en konsentrert væske som består av dine unike stamceller og ditt fett.  Denne væsken sentrifugeres før vi injiserer væsken fra din egen kropp på det området vi skal behandle, der du har smerter. Vi bruker en nål som er så tynn at du ikke kjenner smerte fra stikket. Væsken vi injiserer inneholder fibrin som støtter gjenoppbygging av cellene i ledd og sener. De hvite blodcellene har en betennelsesdempende og smørende effekt på leddet.

Etter behandling

Behandlingen må gjentas 3-6 ganger. Det bør gå ca. 2 uker mellom hver behandling. Vår erfaring er at pasientene opplever mindre smerter og bedre bevegelighet etter behandlingen.

Icon